Een tuinontwerp voor een
aantrekkelijke en bruikbare buitenruimte

Bij Hofheren creëren we voor jou een uniek tuinontwerp, helemaal afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Hieruit groeit een tuin in het verlengde van jouw woning en van het landschap om je heen.

 

We hanteren vaste prijzen voor onze ontwerpen. Vraag er ons vrijblijvend naar!

Onze visie

Altijd streven we naar een perfect evenwicht tussen de ruimte voor jezelf en voor de natuur: we willen graag dat je volop gebruikmaakt van je buitenruimte: om erin te leven, te relaxen, te ontmoeten, te lezen en te spelen.

 

We houden van kleurrijke en duurzame tuinen, ecologisch verantwoord. We bouwen onze plannen op rond mooie, glooiende lijnen, ingevuld met de meest uiteenlopende inheemse planten. Zodat je volop kan genieten van de rust van zoemende bijen, fladderende vlinders en fluitende vogels.

render met poolhouse en zwembad en tafel die op het terras staat
tuinontwerp met zwembad en poolhouse

Tuinontwerp

Wilt u uw tuin laten ontwerpen op maat van uw stijl en budget? Dan kan u altijd bij ons terecht. Onze tuinarchitecten creëren tuinontwerpen die volledig in harmonie zijn met uw woning en zijn omgeving. In het ontwerpen van een tuin staat de verpersoonlijking van uw eigen stukje groene oase steeds voorop.

 

Onze tuinarchitecten presenteren u een tuinontwerp dat volledig 3D gevisualiseerd is. Zo heeft u een realistische voorstelling van uw toekomstige tuin, poolhouse en/of zwembad. Wij verwezenlijken tuindromen minutieus en perfectionistisch.

Uw Tuinontwerp in 4 Stappen

Kennismaking

Bij een eerste contact gaan onze tuinarchitecten met u in gesprek. Ze ontdekken op die manier wat uw tuin voor u betekent en brengen in kaart wat uw specifieke wensen en behoeften zijn.

 

Het kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend en daarbij geven we u een helder beeld over wat mogelijk is binnen uw budget en beantwoorden we al uw concrete vragen over de inrichting van uw tuin.

tuinontwerp met tafel en stoelen op een betonnen terras
een tuinontwerp met een terras en trappen bij een moderne woning

INVENTARISATIE EN OPMETING

Wanneer we voortbouwen op een bestaande tuin, een tuin aanpakken waarvan er nog geen grondplan bestaat of wanneer er bestaande elementen op het perceel staan dan komen we steeds ter plaatse om een opmeting te doen.

 

We inventariseren de bestaande verhardingen en meten uw tuin helemaal op. Ook hoogtemetingen zijn mogelijk. Zo vermijdt u later onverwachte problemen bij de uitvoering.

Voorontwerp tot definitief ontwerp

Met het grondplan gaan we onmiddellijk aan de slag. binnen de maand na kennismaking creëren we een super creatief tuinontwerp dat volledig gevisualiseerd kan worden. U kan genieten van uw droomtuin, nog voor de aanleg begint.

 

Achteraf finetunen we het voorontwerp tot een tuin dat volledig bij u past. Vervolgens maken we alle plannen die nodig zijn voor een vlotte aanleg. Met behulp van een beplantingsplan, verlichtingsplan en verhardingsplan stellen we een gedetailleerde offerte op. Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren.

 

Een tuinontwerp met stoelen en zicht op de tuin
Een render van een moderne tuin met zwembad en poolhouse

Offerte en planning

We creëren een gedetailleerde offerte voor uw toekomstige tuin en bij goedkeuring nemen we het op in onze planning.

 

U kan vervolgens beginnen dromen en uitkijken naar het eindresultaat.

Advies of een offerte?