Je eigen zwembad: zorgeloos zwemplezier

Voor een zwembad groot of klein kan je bij ons terecht. We zijn gespecialiseerd in alle soorten baden. In hout, beton of PVC: ons gespecialiseerd team zorgt voor een vlekkeloze installatie en perfecte afwerking. Het resultaat: jarenlang zorgeloos zwemplezier.

Bouwkundig liner en tegel zwembaden

Een bouwkundig zwembad bestaat uit een gegoten betonnen kuip. De buitenkant wordt met 10 cm harde isolatie bezet om de brug naar de koude bodem te breken. De binnenkant van de kuip wordt gladgeschuurd en vervolgens afgewerkt. Die afwerking kan bestaan uit natuursteentegels keramische tegels, xxxl tegels. Deze materialen zijn te verkrijgen in een uitgebreid kleurengamma, wat diverse waterkleuren kan opleveren. Het resultaat is een uniek bad.

zwembad met terras en ligbedden
zwembad met houten terras en haag

Inbouwzwembaden of monoblocks

Een polypropyleen zwembad is de ideale keuze voor een uniek bad. Het product polypropyleen biedt een ruime waaier van mogelijkheden. Zo kan je jouw zwembad volledig naar eigen wens ontwerpen betreffende vorm, afmetingen, kleuren, trappen enz. Een polypropyleen bad is bovendien bijzonder duurzaam en vraagt weinig onderhoud. Er is ook geen temperatuur beperking. Bij de producten polyester of vinylester is dit wel zo. De combinatie van een te hoge warmte en chloor is nefast en leidt tot osmose. Met een polypropyleen bad kies je dus voor een kwalitatief zwembad dat je helemaal kan personaliseren. Ook de scherpe prijs-kwaliteitverhouding is een belangrijk pluspunt van polypropyleen zwembaden.

Advies of een offerte?