Tuinonderhoud als passie

Dankzij periodiek tuinonderhoud kan je het hele jaar door genieten van een frisse, verzorgde en aantrekkelijke tuin. Ons team telt verschillende specialisten die je gazon, bomen, struiken en hagen gezond en mooi houden.

Elk seizoen gezonde borders door tuinonderhoud op maat

Voor kleurrijke borders die bijen en vlinders aantrekken, is geregeld onderhoud noodzakelijk. Bij Hofheren verwijderen we het onkruid, dekken we je planten af tegen de winterkoude en beschermen ze tegen uitdroging. Zo groeien en bloeien je borders het hele jaar door.

tuinonderhoud van planten en struiken, struik met paarse bloei
Tuinonderhoud van gazons

Je gazon maaien of herstellen?
Het gras is nergens groener met hofheren

Je gazon regelmatig maaien of herstellen is essentieel voor een grasmat in topvorm. Ons team zorgt voor een gezond en kwalitatief gazon. Dankzij onze vakkennis verdwijnen kale plekken en mos als sneeuw voor de zon. Je kan er zeker van zijn: het gras is niet groener aan de overkant.

Fruitbomen snoeien is genieten van de oogst

Je fruitbomen snoeien is doorslaggevend voor een mooie oogst. Ze dienen dan ook jaarlijks een snoeibeurt te krijgen. Een klus die expertise vereist. Elke soort fruitboom vraagt immers een andere snoeitechniek. Van onze knowhow pluk je jaarlijks de vruchten.

Snoeien van fruitbomen door hofheren
tuinonderhoud van struiken door Hofheren

Onderhoud van struiken en planten

Onderhoud van struiken en planten vraagt de nodige vakkennis. Bloemen, struiken en bomen brengen kleur en variatie in je tuin. Ze zorgen voor een heel eigen habitat voor insecten en vogels. Maar een veelheid aan planten vraagt ook een veelheid aan onderhoudstechnieken.  Bij Hofheren houden we rekening met de diverse soorten in je tuin en passen we ons onderhoud aan.

Geniet van een nette tuin door professioneel tuinonderhoud

Algemeen tuinonderhoud is cruciaal voor een gezonde tuin. Je planten, struiken en bomen groeien, bloeien en leven. Ze verliezen bloesems en bladeren in de wind, regen zorgt voor natte plekken. Bij Hofheren stellen we van tijd tot tijd orde op zaken in je tuin: onkruid wieden, bladeren ruimen, planten bemesten, gazon verticuteren … Zodat je elk seizoen geniet van je tuin.

tuinonderhoud van geschoren hagen
tuinonderhoud, een man die op een stelling een haag scheert

Hagen scheren een stiel apart binnen tuinonderhoud

Hagen scheren is een kunst die we bij Hofheren perfect onder de knie hebben. Dankzij ons vakmanschap staan je hagen er in een mum van tijd kaarsrecht bij. Met onze hoogtewerker scheren we zonder problemen ook de moeilijk bereikbare groenvolumes.

Advies of een offerte?