Bijgebouw, poolhouse of boomhut: duurzaam houtwerk voor binnen en buiten

Wil je een houten boomhut, poolhouse of bijgebouw dat perfect aansluit bij je woning en tuin? Onze collega’s van Hogerhuis zijn uit het juiste hout gesneden. Als specialisten in houtwerk nemen ze het hele proces op zich, met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en afwerking.

Boomhutten, een buitengewone belevenis

Ben je op zoek naar dé specialist in België om een boomhut te bouwen? De collega’s van Hogerhuis zijn een team van ervaren boomhutbouwers, de ideale partner voor een prachtige houten boomhut. Compleet met een eigen architect die instaat voor het ontwerp en de opvolging. Groot of klein, van modern tot klassiek? Interesse? Neem zeker eens een kijkje op de website.

bijgebouw in de lucht in een bos
bijgebouw of poolhouse in een tuin met een zwembad

Poolhouse: vakantiegevoel het hele jaar door

Een kleedkamer en handige opbergruimte voor de technische installatie van je zwembad. Een luxueuze en comfortabele buitenruimte voor de  levensgenieters onder ons. Onze collega’s van Hogerhuis bouwen jouw houten poolhouses in moderne, landelijke of klassieke stijl.

Tuinkantoor of tinyhouse

Werk je vaak thuis, of run je een eigen zaak van thuis? Dan is een houten tuinkantoor ideaal om werk en privé toch gescheiden te houden. Een rustige plek om te werken, midden in het groen. Ontdek hier wat een tuinkantoor voor jou kan doen.

Hogerhuis is gespecialiseerd in alle stijlen houtwerk, zolang het maar hout is. Zo bouwen we houten huizen, onder meer Tiny Houses met een tijdloos en strak design. Van modern tot klassiek, maar altijd duurzaam en kwalitatief.

 

Tiny Houses zijn vooral klein maar zeer praktische woningen. Elke beschikbare ruimte wordt slim benut om het meeste uit jouw Tiny House te halen. Ontdek wat Hogerhuis voor jouw houten huis kan betekenen.

bijgebouw in het zwart in een tuin

Advies of een offerte?