Unieke tuinen op maat

Een moderne tuin met zwemfaciliteiten, een ecologische parktuin, een strakke bedrijfstuin, een kleurrijke stadstuin of een natuurlijk dakterras:

 

Bij Hofheren zorgen we er graag voor.

 

Van een ontwerp op maat, over piekfijne aanleg, tot periodiek onderhoud. Met veel aandacht voor jouw voorkeuren en wensen én met passie voor natuurlijk groen.

TUINAANLEG - HOFHEREN

Van ontwerp, over aanleg tot onderhoud. We creëren de buitenbeleving die bij jou past.

Je tuin is het verlengde van je huis. De plaats waar je ontspant en waar je kan genieten. De blik van binnenshuis op je tuin dient je te laten wegdromen. Je tuin moet dan ook je persoonlijke visie uitstralen. Van bij de aanleg van de prille plantjes tot bij het onderhoud van de grote groenvolumes helpen wij jou om die persoonlijke visie te creëren.

 

Of je nu kiest voor een wilde tuin dan wel voor een strakke structuur, wij houden steeds jouw visie voor ogen. We brengen ze tot leven bij het uittekenen van het plan, bij het aanleggen, bij het ontwerpen van een poolhouse of een boomhut, bij het verzorgen van je bomen en bij het periodiek onderhoud. Het resultaat: een tuin die perfect past bij jou, bij je woning en bij het landschap om je heen.

Kwaliteit, duurzaamheid en service

De Hofheren bestaan uit gespecialiseerde ploegen die met oog voor detail en duurzaamheid elk werk binnen de tuin uitvoeren. van grondwerk tot het onderhoud van borders.

 

Onze tuinarchitecten kijken nauwgezet toe en zijn het aanspreekpunt voor de klant. Ze staan u bij van ontwerp tot oplevering. Onze gecentraliseerde planning zorgt voor een vlotte opvolging van de werkzaamheden voor alle takken van het bedrijf.

Wekelijks maandelijks of algemeen onderhoud van de tuin door hofheren

Advies of een offerte?